Олександр Денисов : Кожному клубу буде важливо і вигідно перемагати - це гроші

На вчорашньому засіданні робочої групи з реформування чемпіонату України оголосили про готовність створення єдиного телевізійного пулу Прем'єр-ліги. Його сформують обидві медіагрупи, які є трансляторами матчів УПЛ. Саме вони представили загальну концепцію, яка, зокрема, передбачає прозору схему розподілу коштів.


У сезоні 2016/2017 між клубами заплановано розділити 102000000 гривень. У наступних чемпіонатах сума постійно зростатиме і до 2019/2020 років збільшиться вдвічі - до майже 200 000 000.

Директор телеканалів "Футбол 1" / "Футбол 2" Олександр Денисов пояснив:

- Загальна сума диференціюється так: бонус за участь в турнірі - рівна сума для всіх клубів, 50% від загальної суми бюджету - від зайнятого місця, 20% від загальної суми розраховані на преміальні за перемогу. Таким чином, кожному клубу буде важливо і вигідно перемагати, бо це додаткові гроші. У випадку, якщо перемог залишиться менше, а накопичиться певна кількість матчів, які закінчилися внічию, ця сума буде консолідована і розподілена між усіма учасниками Прем'єр-ліги.

0 коментарі :

 
Футбол онлайн,дивитися футбол онлайн, прямі трансляції футбольних матчів, огляди матчів онлайн, відео огляд чемпіонату України, онлайн матч,дивитися футбол онлайн,спорт онлайн.
;