Чорноморець - Шахтар: звіт про матч

23 квітня в рамках 23-го туру чемпіонату України «гірники» зустрічалися з «Чорноморцем».

Чемпіонат України - 2015/16. 23-й тур.

23 квітня 2016 року. Одеса. Стадіон «Чорноморець». +12 Градусів. 11 182 глядача.



«Чорноморець» (Одеса) - «Шахтар» (Донецьк) - 1: 1 (0: 1)

Голи: 0: 1 Бернард (10), 1: 1 Калитвинцев (56)

«Чорноморець»: Боровик (к), Азацький, Хочолава, Коркішко, Калитвинцев, Смирнов, Татарка (Кабан, 72), Куценко (Хобленко, 88), Мартиненко, Барилко (Ковалець, 46), Данченко

Запасні: Безрук, Переверза, Матеус, Стариков

Старший тренер: Олександр Бабич

«Шахтар»: Пятов, Срна (к), Ордець, Ракицький, Ісмаїлі, Степаненко, Дентіньо, Ньому (Марлос, 61), Коваленко (Тайсон, 46), Бернард, Гладкий (Едуардо, 61)

Запасні: Каніболоцький, Кривцов, Матвієнко, Малишев

Головний тренер: Мірча Луческу

Попередження: Смирнов (30), Бернард (71), Коркішко (72), Дентіньо (73), Ордець (90 + 2)

Вилучення: Данченко (90 + 3)

Арбітр: Ігор Пасхал (Херсон)

перед матчем

Після кубкової зустрічі з «Олександрією» в складі «гірників» була ротація. У стартовому складі пару центральних захисників склали Ярослав Ракицький та Іван Ордець, в опорній зоні зіграли Дентіньо і Тарас Степаненко, на флангах вийшли Веллінгтон Нем і Бернард, а попереду діяв Олександр Гладкий.

перший тайм

Господарі відзначилися активністю в дебюті поєдинку, розігравши небезпечний стандарт, але дуже скоро ініціатива перейшла до «Шахтаря». На 10-й хвилині Бернард заробив штрафний метрах в 23 від воріт і сам же відмінно пробив над стінкою - 0: 1. Одесити оборонялися великими силами і діяли надто жорстко. «Гірникам» часом вдавалися багатоходові атаки в один дотик, як в моменті, коли на ударну позицію вивели Ісмаїлі - воротар господарів парирував, а незабаром неймовірним чином витягнув з верхнього кута удар Нема з близької відстані. На 25-й хвилині у «Чорноморця» був реальний гольовий момент, але Коркішко пробив вище поперечини. Небезпечний був і дальній удар Татаркова. А «гірники» продовжували нагнітати, і Даріо Срна потужно пробивав з льоту після подачі з кутового - воротар одеситів відбив кулаками.

другий тайм

У перерві в складі донеччан відбулася заміна: Тайсон вийшов замість Віктора Коваленко. Одесити в дебюті другої половини явно активізувалися, а «гірники» у відповідь проводили свої небезпечні атаки. На 56-й хвилині штрафний з правого флангу виконував Калитвинцев: після подачі в штрафну м'яч ні з ким не зустрівся в повітрі, вдарився об газон і опинився в сітці - 1: 1. Зрівнявши рахунок, господарі відійшли назад, надавши «Шахтарю» простір. Вже до 61-й хвилині Мірча Луческу використовував всі заміни, випустивши на поле Едуардо і Марлоса. Масовані атаки «гірників» втілилися в гольові моменти лише в заключній фазі гри. Воротар господарів врятував після дальнього удару Ракицького, а потім не дозволив забити Марлос після індивідуального проходу. У компенсований час випад одеситів ледь не призвів до голу, коли Андрій Пятов перевів удар Кабаєва в штангу. А в атаці у відповідь перемогу для донеччан міг вирвати Ордець, але після скидки Степаненко з близької відстані пробив у руки воротарю. «Чорноморець» всіма способами тримався за результат, і пряма червона картка Данченко за грубість тому підтвердження. Нічия 1: 1.
  Оригінал статті - Шахтар

0 коментарі :

 
Футбол онлайн,дивитися футбол онлайн, прямі трансляції футбольних матчів, огляди матчів онлайн, відео огляд чемпіонату України, онлайн матч,дивитися футбол онлайн,спорт онлайн.
;